VÍDEO Una persecució acaba amb un detingut per robar un mòbil a Sabadell

L’home va ser localitzat amagat en un aparcament soterrani | Es busca un altre responsable dels fets

Mossos i veïns al lloc dels fets
Mossos i veïns al lloc dels fets | NacióSabadell
Redacció
31 de maig del 2017
Actualitzat a les 14:36h

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per haver robat un telèfon mòbil a una dona al centre de Sabadell. La víctima va perseguir juntament amb altres ciutadans al detingut i un altre home, fins que el primer es va amagar en un aparcament soterrani, on els agents el van localitzar i detenir.
 
Segons ha pogut saber NacióSabadell, els fets van passar a les 19.28 hores al carrer Ferran Casablancas, quan una dona va ser víctima d’un robatori amb violència en ple carrer perpetrat per dos homes. La víctima va decidir córrer darrera d’ells, i s’hi van sumar altres ciutadans, que també el van perseguir.
 
Finalment, es va amagar en l’aparcament soterrani d’un edifici particular a la confluència amb el carrer Zurbano, on els ciutadans el van acorralar. Acte seguit, van aparèixer diverses unitats dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Municipal, que van accedir a l’interior del recinte.
 
Allà hi van localitzar l’home amagat darrera d’un cotxe, amb el telèfon mòbil de la víctima amagat als calçotets. Tres cotxes més enllà hi van trobar la funda del telèfon.
 
Els Mossos d’Esquadra el van detenir acusat d’un delicte de robatori amb violència i aquest dimecres passarà a disposició del jutge. L’altre autor del robatori està identificat i en cerca