La Bassa de Sant Oleguer reobrirà sense el tobogan històric

Se n’instal·laran dos de nous a l’espera d’adaptar l’actual per l’any que ve | El calendari d'obertura es manté per al 26 de juny

Les obres que s'estan fent a La Bassa
Les obres que s'estan fent a La Bassa | Juanma Peláez
31 de maig del 2017
Actualitzat el 06 de juny a les 22:21h
La Bassa de Sant Oleguer obrirà portes el 26 de juny després d'un any tancada, però sense un dels elements que l’identifiquen, el tobogan històric amb dos ramals, que haurà de reparar-se per adaptar-se a la normativa vigent. Es preveu reparar-lo perquè entri en funcionament l’any 2019, motiu pel qual aquest juny s’instal·laran dos de nous, un per als més menuts i un altre per a tots els públics.

Aquest dimecres s’ha fet una nova visita d’obres a les instal·lacions, en què s’ha pogut veure l’evolució dels treballs per complir amb els calendaris previstos, on encara s’hi estan posant elements com part de l’enrajolat i el sistema de les noves dutxes. En total s’hi ha fet una inversió de 3 milions d’euros, que ha permès renovar el sistema d’impulsió d’aigua, la planta, el vas de la piscina i el sistema de filtració. Inicialment, la licitació era per 4 milions, motiu pel qual l’estalvi generat ha permès fer altres obres, com la renovació de les dutxes.

“Al pont hi instal·lem una nova barana i eliminem part dels xiprers per tenir una composició homogènia”, explica el segon tinent d’alcalde, Maties Serracant. A més, s’ha eliminat la carpa del bar per motius de seguretat, però s’hi instal·laran altres sistemes d’ombra.

Sobre la inauguració de La Bassa, existeix la possibilitat que es faci un acte ciutadà. “Es concretarà en les properes setmanes, la regidoria d’Esports i Alcaldia estan treballant per treure el màxim suc de la inuaguració perquè la gent visqui La Bassa com un element renovat que serà”, ha assenyalat Serracant.