La Festa de l'Esport de Sabadell reconeix esportistes i entitats de la ciutat

L'acte s'ha celebrat al Teatre Principal

Els esportistes, al Teatre Principal
Els esportistes, al Teatre Principal | Juanma Peláez
Redacció
30 de maig del 2017
Actualitzat el 05 de juny a les 0:45h
La nova Festa de l’Esport s'ha estrenat  aquest dimarts amb els actes de reconeixement als esportistes, entitats i a tots aquells que fan possible l’esport a la ciutat. El Teatre Principal ha acollit  a partir de les set de la tarda l’acte de lliurament dels premis a les 10 entitats i els 10 esportistes finalistes de la 64a edició de la festa, així com els premis a les 10 entitats finalistes al premi Corte Inglés a la Promoció de l’Esport.

Els premis s'han lliurat a les entitats esportives: Joventut Atlètica Sabadell; Unió Excursionista Sabadell; Centre d’Esports Sabadell; Can Rull Rómulo Tronchoni; Grups Arrahona Futbol Sala; OAR Gràcia Sabadell; Motor Club Sabadell; Unió Subaquàtica Sabadell; Cercle Sabadellès 1856 i Club Tennis Sabadell. De la seva banda, els esportistes finalistes de la 64a edició, que han rebut guardó són Lucila Pasqua; David de la Cruz; Sandra Santanyes; Iker Pajares; Óscar Salguero; Judit Ignacio; Miquel Blanchart; Judith Forca; Maica García i Pilar Peña.

Les 10 entitats finalistes del premi Corte Inglés a la Promoció de l’Esport han estat: Creu Alta Sabadell Bàsquet; Club Esportiu Global Basket Vallès; Club d’Esgrima Sabadell – Jaume Viladoms; Futbol Sala Sabadell Femení; Club Gimnàstic Catalunya; Associació Esportiva Can Deu; Club Esportiu Escola Pia; Club Esportiu Sant Nicolau; Sabadell Rugby Club; Falcons Sabadell Associació Esportiva.

També s'ha atorgat el premi Fundació Club Natació Sabadell a Tomàs Fernández, per la seva dedicació en el món del handbol; a Sergi Estrada, per la seva dedicació en el món del handbol (a títol pòstum); i a Josep Colomé, per la seva dedicació en el món de l’esport.