Aquesta és la notícia més llegida avui a NacióSabadell

| 30/05/2017 a les 21:00h
Arxivat a: Societat, Ensenyament, Premis, Joan Oliver, Fundació Carulla, Premis Baldiri Reixach, Escola Can Rull
Aquesta notícia es va publicar originalment el 30/05/2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els alumnes de P5 de l’Escola Can Rull van rebre el premi Baldiri Reixach en la categoria per a alumnes compromesos, encuriosits i creatius pel projecte Jugant amb la poesia d'en Joan Oliver. Un treball emmarcat dins la commemoració del 30 aniversari de la mort de Joan Oliver, Pere Quart i que ha permès a la canalla descobrir i treballar alguns dels poemes de l'artista sabadellenc, bàsicament de l'obra Bestiari

El guardó, que va celebrar la 39a edició, es va lliurar el passat diumenge al Casal de l'Espluga de Francolí en uns reconeixements que convoca la Fundació Carulla. Es va posar l'èmfasi en el fet transversal d'aquesta feina dels alumnes, ja que a més de la creativitat i l’expressió lingüística, la llengua i la comunicació, el coneixement de la cultura, el treball col·lectiu, entre altres aspectes, ha reforçat les relacions del conjunt de la comunitat educativa del centre.  El guardó a l'Escola Can Rull en la seva categoria, que té una recompensa de 900 euros, ha resultat una de la cinquantena dels escollits, dels 178 presentats.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Es tracta del concurs de bandes del Festival Independent del Vallès, amb Caseta, Pedro Parque, Mavica i Weia com a finalistes
El sabadellenc creuant un poble pel desert del Marroc
El sabadellenc creuant un poble pel desert del Marroc | RMP / Titan Desert
01/01/1970
El ciclista està reconegut com a Titan Legend de la prova
Mireia Riera, al davant del seu restaurant Can Farell amb el diploma de guanyadors
Mireia Riera, al davant del seu restaurant Can Farell amb el diploma de guanyadors | Jaume Ventura
Jaume Ventura
01/01/1970
La guanyadora del concurs de TV3 com a millor restaurant familiar del Vallès explica la seva experiència