Un conductor que circulava a gran velocitat fuig de la Policia de Terrassa

Els agents van trobar posteriorment el vehicle bolcat i abandonat

Redacció
30 de maig del 2017
Actualitzat a la 13:07h
La Policia Municipal de Terrassa va protagonitzar aquest dilluns pels volts de les 2.00 hores una persecució pels carrers de la ciutat. Una dotació va detectar un vehicle circulant a gran velocitat per la carretera de Rubí. Els agents van seguir el vehicle amb els dispositius lluminosos i acústics del cotxe patrulla connectats, perquè el conductor aturés la marxa, però no va fer cas i va fugir per la carretera d'Olesa fins a incorporar-se a la variant de la carretera N-150.

Els agents van poder prendre nota de la matrícula del vehicle i van informar a tots els efectius policials dels fets per intentar localitzar-lo. Una unitat policial va trobar finalment el vehicle bolcat a la carretera de Rubí amb la Carena de Mas Bellver.

Els agents van comprovar que al costat del vehicle hi havia una dona, que es va identificar com la mare del conductor i ha manifestat que havia fugit perquè s'havia espantat. Tot seguit, els agents han acudit al domicili del presumpte responsable, però no els ha obert ningú. Des de la Divisió d’Investigació d’Accidents s'estan fent totes les gestions per contactar amb el conductor i aclarir els fets, i també per saber si presenta alguna lesió a causa de l'accident de trànsit.