Qui és l'ex de la sabadellenca Laura Escanes amb qui va tenir una relació de més de dos anys?

1200_1496056393laura
1200_1496056393laura | Youtube
Redacció
03 de juny del 2017
Tot va començar a la platja de la foto. Van ser pràcticament dos anys i mig de relació. En Ferran i la Laura es van conèixer a Tossa de Mar on estiuejaven els dos. La seva història d'amor va començar com tantes altres durant l'adolescència i es va acabar —també com tantes altres— amb l'arribada de l'edat adulta.
 
 

A post shared by Ferran Reñaga (@ferranet412) on


Ell, jugador de pòquer professional, va veure com, de la nit al dia, la Laura decidia canviar les cartes per les ulleres. Aquelles ulleres que tants cops havia vist per televisió. I mentre ella descobria feliç i il·lusionada un amor molt diferent del que fins aleshores havia conegut, en Ferran intentava pair que un noi de la classe dels grans li acabés de guanyar la partida.
 
 

Hacer previsiones es jodido; sobre todo si tienen que ver con el futuro.

A post shared by Ferran Reñaga (@ferranet412) on


Sense conèixer en Ferran en persona, hem mirat el seu instagram públic per saber una mica més de la seva vida. Ens han sorprès alguns posts; per exemple el que va publicar fa temps i on se'l veu a un balcó despullat prometent que si la foto arriba als 300 likes, ensenyarà la tranca #19cm:
 
 

Si llega a 300 likes, el gorro desaparece y me veis la tranca #19cm

A post shared by Ferran Reñaga (@ferranet412) on


El seu post més recent és d'aquest cap de setmana i se'l veu amb el perfum que la Laura i en Risto regalaven als convidats al seu casament. Al post aprofita per donar les gràcies a la seva ex i li recorda que «aún perdura en su piel mi olor.»
 

Però les olors s'apaguen amb el pas del temps.