El Tallaret i l'Ajuntament desencallen la situació per a l'ús de Cal Balsach

L'associació podrà utilitzar l'espai de forma temporal fins que s'estableixin les bases de la concessió

Redacció
28 de maig del 2017
L’Ajuntament de Sabadell i l’Associació Casal El Tallaret de la Creu Alta signaran un conveni que permetrà utilitzar, de forma provisional, el local de Cal Balsach. Es tracta d'una solució temporal consensuada, a l'espera de l'elaboració d’un nou plec de clàusules de la concessió administrativa per a la utilització de l'espai.

Aquesta acció dona sortida a la situació de paràlisi provocada per la denúncia del regidor del PSC, Josep Ayuso, ara fa més d’un any, contra el tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Maties Serracant, i dos càrrecs tècnics municipals, en relació amb la tramitació de la cessió d’aquest espai. El fet va suposar la suspensió temporal de l’expedient administratiu iniciat per acomplir amb la proposició, aprovada per unanimitat al ple municipal del febrer de 2015, a favor de la cessió de l’espai lliure de Cal Balsach a El Tallaret.

A partir d’ara, es comença a treballar en un nou document que reguli la concessió del lloc, adequant-se als criteris i usos establerts en el planejament urbanístic que s’està tramitant.