Detenen a Rubí tres persones que anaven en un cotxe carregat de marihuana

La Policia Local els va trobar la matinada de dimarts en un control per trobar uns suposats lladres

Redacció
27 de maig del 2017
Actualitzat el 29 de maig a les 0:31h
La Policia Local de Rubí va detenir, la matinada del 23 de maig, tres persones per un delicte contra la salut pública en aturar el cotxe en què viatjaven i trobar-hi diverses plantes de cànnabis i estris per al seu cultiu.

La detenció va tenir lloc durant un control per localitzar els possibles autors d'un robatori denunciat la mateixa matinada. Dues unitats de la Policia Local participaven en el dispositiu quan van trobar el vehicle utilitzat pels possibles autors, i van procedir a la identificació dels tres ocupants.

Durant el registre, van descobrir que el cotxe transportava una quantitat important de plantes de cànnabis i d'estris per al seu cultiu. Arran d'aquests fets, els agents van procedir a la detenció dels tres individus, i a la intervenció dels estupefaents, les eines i el vehicle.

Els tres ocupants han estat imputats per un delicte contra la salut pública i tràfic de drogues. En paral·lel, s’han recuperat els objectes sostrets. Els tres detinguts, tots amb domicili a Rubí, han passat a disposició de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Rubí, després de les diligències practicades a la dependències de la Policia Local.