Troben una plantació amb més de 3.000 plantes de marihuana a Sabadell

Els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Policia Municipal, han detingut una persona | Ha passat al barri de Covadonga

Plantació de marihuana a Covadonga, a Sabadell
Plantació de marihuana a Covadonga, a Sabadell | NacióSabadell / Cedida
Redacció
25 de maig del 2017
Actualitzat a les 9:42h
Els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Policia Municipal de Sabadell, han localitzat una plantació amb més de 3.000 plantes de marihuana al barri de Covadonga de la capital vallesana. En el marc de l'operació, s'ha detingut una persona per la seva relació amb la plantació.

Segons ha pogut saber NacióSabadell, l'escorcoll de l'immoble es va fer aquest dimecres a la tarda, on es van localitzar un total de 3.114 plantes de marihuana, així com tot l'instrumental per fer créixer les plantes, com ara sistemes d'il·luminació artificial. També s'hi van trobar 22 bosses predisposades per a la venda de la droga.

Es tracta d'una investigació que la unitat Fura dels Mossos d'Esquadra, especialitzada, entre altres, en delictes contra la salut pública, van iniciar l'any 2015. Ahir, després de gairebé dos anys de procés, es va procedir a l'actuació conjunta amb la Policia Municipal, fet que va permetre el desmantellament de la plantació.

A la persona detinguda se li atribueix un delicte contra la salut pública.
 

Plantació de marihuana a Covadonga, a Sabadell. Foto: Cedida
 

Plantació de marihuana a Covadonga, a Sabadell. Foto: Cedida

 

La droga, preparada per a la seva venda. Foto: NacióSabadell / Cedida