La Crida per Sabadell, sobre la retirada de l'acusació del PSC: «És una pantomima cínica i hipòcrita»

Critiquen la formació socialista per anunciar que retiren l'acusació particular en la cessió de Cal Balsach a El Tallaret | Això no altera l'estat del procés judicial del tinent d'alcalde i membre de la Crida, Maties Serracant

Redacció
24 de maig del 2017
Actualitzat el 26 de maig a les 21:26h
La Crida per Sabadell ha reaccionat a l'anunci del PSC que retirava l'acusació directa d'El Tallaret a Cal Balsach. I ho ha fet amb contundència: "estem davant d'una pantomima cínica i hipòcrita". Així ho ha expressat la portaveu de la formació, Sandra Alcaide. I ha apuntat cap als socialistes com els responsables que "el procés de cessió de Cal Balsach a El Tallaret s'estigui dilatant en el temps".

Alcaide ha qualificat de "poca vergonya" el portaveu socialista, Josep Ayuso, "per sortir dient que cal prioritzar la política, quan el que ha fet ell i el seu partit és judicialitzar-la i obstaculitzar un procés batallat i reivindicat pel veïnat de la Creu Alta". A més, ha assenyalat que l'anunci del PSC "pot portar a confusions de forma intencionada", al no comportar cap canvi en el procés judicial del tinent d'alcalde i integrant de la Crida, Maties Serracant.

En aquest sentit, significa que "no han retirat la denúncia ni fan cap escrit perquè s'aturi el procés. Això, a efectes pràctics, vol dir que segueixen com a denunciants" i permet que el procediment continuï de forma autònoma per part de fiscalia.

En resum, "tot segueix igual", ha remarcat i ha considerat que es tracta "d'un intent de rentat de cara d'un partit esquitxat de corrupció i  sense rumb polític que es dedica a intentar impossibilitar l'avenç cap a polítiques transformadores".