20
de maig
del
2017
Actualitzat
a les
15:28h
La panificadora sabadellenca Valero celebra aquest dissabte els seus 60 anys al sector. Ho fa amb una festa al Passeig de la Plaça Major, en què s'han organitzat activitats per a tota la família i s'ha presentat el nou producte commemoratiu de la firma, la baguet batejada com a Valette.
La cita ha comptat amb activitats gratuïtes per a la canalla, entre elles un conta contes, tallers de pintura facial i un taller de pa, on els més menuts podran fer el seu propi panet. A més, s'ha fet un tast d'un tros del pa, un tall de pernil i un refresc pel preu de 2 euros, que aniran destinats a l'entitat solidària Báilale a la Vida.
La nova barra
La Velette es defineix com una baguet amb un toc diferent, sense canviar el procés d'elaboració d'una barra tradicional. Està feta amb massa mare de sègol, amb un to més àcid, i amb semolina per sobre que fa que sigui més cruixent, amb un sabor que s'apropa a la barra rústica. A més, per identificar-lo s'hi ha imprès un tall amb forma de "V" de Valero.
La cita ha comptat amb activitats gratuïtes per a la canalla, entre elles un conta contes, tallers de pintura facial i un taller de pa, on els més menuts podran fer el seu propi panet. A més, s'ha fet un tast d'un tros del pa, un tall de pernil i un refresc pel preu de 2 euros, que aniran destinats a l'entitat solidària Báilale a la Vida.
Taller de pintura facial a la festa. Foto: Valero
La nova barra
La Velette es defineix com una baguet amb un toc diferent, sense canviar el procés d'elaboració d'una barra tradicional. Està feta amb massa mare de sègol, amb un to més àcid, i amb semolina per sobre que fa que sigui més cruixent, amb un sabor que s'apropa a la barra rústica. A més, per identificar-lo s'hi ha imprès un tall amb forma de "V" de Valero.
Foto de família de Valero. Foto: Juanma Peláez