Valero celebra els 60 anys amb la presentació d'una nova barra de pa

Es tracta de la Valette, una baguet que s'ha batejat amb la contracció del nom de la firma | Dissabte farà una festa ciutadana al Passeig de la Plaça Major

Una dependenta amb les noves barres de pa
Una dependenta amb les noves barres de pa | Juanma Peláez
Albert Segura
19 de maig del 2017
Actualitzat el 20 de maig a les 12:41h
La panificadora sabadellenca Valero està d'aniversari. Per celebrar els seus 60 anys, la firma ha creat la Valette, una baguet amb el logotip de la firma i que compta amb propietats singulars que la diferencien de la resta de barres de pa. La firma la presentarà en societat aquest dissabte amb una festa al Passeig de la Plaça Major, i dilluns es podrà adquirir a totes les botigues de la cadena.

Inicialment, s'havia pensat en dissenyar un pa per celebrar els 60 anys amb un estil més rústic, com l'Aldeà, però al final es va arribar a la conclusió que si es volia fer un pa s'havia d'apostar per un de consum diari, i el que més es consumeix són les barres. Així van optar per una baguet amb un toc diferent, sense canviar el procés d'elaboració d'una barra tradicional.

El producte, però, està feta amb massa mare de sègol, amb un to més àcid, i amb semolina per sobre que fa que sigui més cruixent, amb un sabor que s'apropa a la barra rústica. A més, per identificar-lo s'hi ha imprès un tall amb forma de "V" de Valero.
 

El pa es podrà comprar a partir de dilluns. Foto: Juanma Peláez


La presentació en societat, dissabte 

La Valette no es començarà a vendre fins dilluns, però dissabte ja es podrà tastar. Serà a la festa dels 60 anys que la firma farà al Passeig de la Plaça Major, on es podrà fer un tast d'un tros del pa, un tall de pernil i un refresc pel preu de 2 euros, que aniran destinats a l'entitat solidària Báilale a la Vida.  

A més, s'hi faran activitats gratuïtes per a la canalla, entre elles un conta contes, tallers de pintura facial i un taller de pa, on els més menuts podran fer el seu propi panet.. 
 

Una dependenta de Valero. Foto: Juanma Peláez