Èxit de la jornada de 'botigues al carrer de dia i de nit'

Redacció
20 de maig del 2015
Actualitzat a les 10:07h
Imatge de la celebració de la jornada de botigues al carrer.
Imatge de la celebració de la jornada de botigues al carrer. | Ajuntament de Sant Quirze

Imatge de la celebració de la jornada de botigues al carrer. Foto: Ajuntament de Sant Quirze


La segona edició de la jornada de Botigues al carrer de dia i de nit de Sant Quirze, celebrada dissabte passat, s'ha tancat, segons les primeres impressions, amb un gran èxit. Durant les catorze hores d'obertura, de les 10:00 del matí a les 00:00 hores, va haver-hi un gran ambient a la seixantena de comerços participants, aixi com a les activitats que organitzaven, algunes d'elles més enllà dels taulells que van treure al carrer.

L' Ajuntament de Sant Quirze i comerciants faran properament una valoració del resultat de la jornada, tenint en compte els aspectes positius de la jornada i els que es puguin millorar per a properes edicions. De moment, la regidora de Comerç, Míriam Casaramona, avança que "els objectius semblen assolits: s'ha promogut el comerç local, s'han creat noves ocasions per a les vendes i els establiments han pogut donar a conèixer la seva oferta". Casaramona afegeix que "el repte, evidentment, és consolidar al llarg del temps tot el que una jornada d'aquesta mena posa en marxa".

La jornada de botigues al carrer de dia i de nit estava organitzada per un grup significatiu de comerciants locals, amb la col·laboració de la regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sant Quirze i el suport de la Diputació de Barcelona.