VÍDEO Risto Mejide revela com va conèixer la seva promesa sabadellenca a través d'Instagram

El publicista reconeix que va entrar a la xarxa social i va començar a seguir "les deu ties més bones" que va trobar

Redacció
19 de maig del 2017
Risto Mejide i la seva promesa, Laura Escanes
Risto Mejide i la seva promesa, Laura Escanes | Cuatro


Ristjo Mejide ha explicat com va conèixer la sabadellenca Laura Escanes, la seva promesa. La parella es casarà dissabte vinent perquè diu que està vivint "una autèntic història d'amor", però el cert és que el mètode que va utilitzar el publicista per contactar amb la jove -21 anys més jove que ell- és força rudimentari.

Ell mateix l'ha revelat al programa Planeta Calleja, de Cuatro, que es va emetre aquest diumenge. A preguntes del periodista, Risto explica que va obrir Instagram, va buscar "deu ties bones" i va començar a seguir-les. "Sortia d'una relació i vaig deixar de seguir la meva exparella. Els mitjans se'n van enterar... Això em va molestar molt i vaig seguir deu ties bones perquè als periodistes els explotés el cap", ha assegurat el publicista.

Entre aquestes deu "ties bones", hi havia Laura Escanes. "Totes es descrivien com a model o bloguera, però ella era l'única que posava un enllaç als seus textos. Vaig estar tres hores llegint-los i enamorant-me de les seves paraules", ha confessat Risto a l'entrevista. Al final, va decidir enviar-li un missatge que ella va contestar hores després.