Manel Navarro demana perdó pel seu gall a Eurovisió

El sabadellenc s'expressa a Twitter després de l'error comès dissabte a Kíev | Assegura que vol seguir "treballant dur" per la seva carrera musical

Manel Navarro, a la final d'Eurovisió
Manel Navarro, a la final d'Eurovisió | RTVE
15 de maig del 2017
Actualitzat el 16 de maig a les 0:08h

El sabadellenc Manel Navarro demana perdó a tots aquells que s'han sentit decebuts per la seva actuació dissabte a la final del Festival d'Eurovisió. Navarro va cometre un error fatal, amb un gall que, sumat a altres circumstàncies, va fer que Espanya quedés a la cua dels països participants al certamen.

"Us demano perdó si us he decebut". Així de contundent és Navarro en el text que ha penjat a la xarxa aquest dilluns al vespre, dos dies després de la seva actuació. Torna, diu, després de descansar i donant gràcies pels missatges de suport rebuts, perì també "per les crítiques constructives (i pels vostres memes, m'he rigut molt, sou uns cracks!)", assenyala el cantant de Sol i Padrís. De fet, ell mateix va compartir-ne un, en què feia broma del gall que havia deixat anar en plena actuació.

"Eurovisió serà per sempre, amb les seues llums i les seves ombres, una de les millors experiències de la meva vida, he gaudit treballant cada minut d'aquests mesos, he conegut gent meravellosa i he crescut com a persona i com artista", explica. 

Per tot plegat, demana perdó pel seu error en directe. "Us asseguro que més m'he decebut a mi mateix, no donant en el moment més important de la meva carrera una nota que tenia controlada", lamenta.

Navarro conclou assegurant que seguirà "treballant dur" per la seva carrera musical: "Espero que molts de vosaltres estigueu allà", finalitza.