Manel Navarro: «Hem fet una gran feina i me'n sento molt orgullós»

El cantant de Sabadell assegura que se'n va "content a casa" tot i haver quedat últim

Redacció
14 de maig del 2017
Actualitzat a les 9:35h

Manel Navarro, a la final d'Eurovisió. Foto: RTVE


Manel Navarro assegura que se'n va cap a casa "content" tot i haver quedat en l'última posició al festival d'Eurovisió, que es va celebrar ahir a la nit a Kíev, la capital d'Ucraïna. El sabadellenc està convençut que va fer "una gran feina després d'un treball molt bo" i diu que se'n torna a Espanya "amb el cap ben alt".

"Me'n vaig molt bé, molt content. Almenys no hem quedat els últims en vots del públic", va assenyalar Navarro en declaracions als periodistes que cobrien el festival, just després d'acabar la gala. El cantant va dir estar "molt orgullós" de la feina que ha fet i va insistir que els mesos de preparació previs a l'actuació "han estat molt positius".

Navarro va treure ferro a l'última posició: "He quedat últim i això és el que hi ha, però hem sumat cinc punts". També va minimitzar el gall que se li va escapar enmig de l'actuació i el va atribuir a la "mala sort" i a les "coses del directe". "No estava gens nerviós quan s'ha produït. De fet, quan he baixat m'he posat a riure", va arribar a assegurar el cantant.