Rossinyol recull 1.000 signatures de suport

El candidat de CiU ha sumat el suport del comunicador Miquel Calçada, del conseller del govern canadenc Agustí Bordas i de l’empresari Àlex Fenoll, entre d’altres

Nació Sabadell
20 de maig del 2015
El cap de llista de CiU, Carles Rossinyol, acompanyat per algunes de les persones que han donat suport a la seva candidatura.
El cap de llista de CiU, Carles Rossinyol, acompanyat per algunes de les persones que han donat suport a la seva candidatura. | CiU

El cap de llista de CiU, Carles Rossinyol, acompanyat per algunes de les persones que han donat suport a la seva candidatura. Foto: CiU


CiU ha presentat les 1.000 signatures que ha recollit en suport a la candidatura encapçalada per Carles Rossinyol. “Aquestes signatures demostren que tenim el suport transversal necessari per portar el canvi que Sabadell necessita i que som l’única opció que pot portar-lo”, ha explicat el candidat. 

Es tracta de persones procedents de tots els barris de la ciutat, que treballen en àmbits professionals diversos o vinculats al món associatiu, i també de persones procedents d’altres partits polítics. "Aquest suport ens anima però també sentim la responsabilitat de complir amb tota la gent que ens ha donat suport”, explica Rossinyol. 

Rossinyol ha sumat el suport d’algunes persones conegudes a la ciutat i al país, com Agustí Bordas, conseller principal de Polítiques del Govern Federal Canadenc i que ha estat entrevistat en diversos mitjans catalans (TV3, l’Ara, Vilaweb), per la seva defensa contundent de la Independència de Catalunya; Miquel Calçada, comunicador i comissari dels actes commemoratius del tricentenari i Àlex Fenoll, responsable de l’empresa audiovisual Shareisfashion, molt vinculat a l’independentisme, que es va negar a donar la mà al Rei durant el Mobile World Congress.

El regidor de Cultura del govern socialista de Sabadell, Quim Carné, també ha reiterat el seu suport a la candidatura de Rossinyol, després d’assistir a l’acte central de la campanya, on també va participar Artur Mas i Miquel Calçada.

Alguns d’ells, han acudit a la presentació de les signatures i han explicat per què recolzen la candidatura de Carles Rossinyol:

Quim Carné, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sabadell

“El mapa política serà molt divers i cal una força política amb cara i ulls que lideri, el Carles té la capacitat de pacte necessària”.

Àlex Fenoll, empresari

“El que m’agrada del Carles és que no fa promeses sinó que es marca els objectius, i un dels seus objectius, que és potenciar el teixit empresarial de la ciutat portarà molts llocs de treball de qualitat”.

Salvador Tamborero, president de l’Associació de Veïns d’Arraona – Merinals – Can Gambús

“Dono suport al Carles perquè estic d’acord amb els canvis que planteja”.

Joan Masferrer, gestor cultural

“En Carles encarna els valors que necessita ara la ciutat per superar la crispació, per això demano que a la ciutat que li faci costat”.

Antonio González, president del CE Llano

“Som de Can Puigener, on hi ha molts nens nouvinguts i necessitem suport, i el Carles s’ha compromès amb el nostre projecte”.

Àngel Guimerà, comerciant de la zona nord de Sabadell

“En Carles és, d’entre els que es presenten, l’únic que em mereix confiança i credibilitat. El recolzo perquè cal algú que vingui i posi ordre”.

Joaquim Millán, director de l’Institut Escola Industrial

“Recolzo el Carles perquè he llegit el seu programa i hi estic d’acord”.

Miquel Cirera, vinculat a Càritas

“Per mi el Carles és l’únic que va per bon camí, l’únic que em genera confiança”.