La Women Race obre termini d'inscripció per la seva tercera cursa a Sabadell

L'objectiu és consolidar aquesta cita solidària | Oncolliga, Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica repeteix com entitat beneficiària

Sortida de la Women Race a l'Eix Macià, en una edició anterior
Sortida de la Women Race a l'Eix Macià, en una edició anterior | Juanma Peláez
Redacció
16 de maig del 2017
Actualitzat el 19 de maig a les 21:09h
La tercera edició de la Women Race ha obert període d'inscripció amb la voluntat de consolidar-se dins el calendari local i català de curses més populars i solidàries. Aquest any l’organització potencia aquest vessant a través de diferents iniciatives que pretenen augmentar la recaptació a favor de la lluita contra les malalties oncològiques.

Amb aquest objectiu, s’han posat a la venda les samarretes d’edicions anteriors, l’import de les quals es destinarà íntegrament a Oncolliga. L’organització, a més, manté obert, el Dorsal 0 per aquelles persones que no puguin córrer, però vulguin deixar alguna aportació, que també es destinarà íntegrament a Oncolliga. Totes dues accions es mantindran fins a finals de juny, dies més tard de l’entrega de premis a les primeres classificades de cadascuna de les diferents categories.
 
Aquest cop, la Women Race ha renovat el seu logo, transmetent una imatge més fresca i dinàmica. Manté el mateix recorregut de 5 kilòmetres per les vies més cèntriques de la ciutat, com la Ronda Zamenhof, Via Massagué, Rambla, Avinguda Onze de Setembre i l’Avinguda Francesc Macià, que serà inici i final de la prova. La cursa se celebrarà el pròxim diumenge 11 de juny, a les 9.30 hores, i està organitzada, una vegada més, per l’Associació Esportiva Ciutat Vella.

Aquesta entitat sense ànim de lucre promociona la cultura de l’esport com a eina educativa i de cohesió social, transmetent valors com el compromís, els hàbits saludables o el respecte a la resta de participants. Inverteix els seus recursos a organitzar projectes educatius a través d’activitats lúdiques i solidàries, com és el cas de la Women Race. El Corte Inglés se suma a aquest projecte com a patrocinador principal de la prova, que compta, també, amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell y el patrocini de Toyota Ippon Motor Vallès.
  
Inscripcions per categories

Fins el pròxim dimecres 7 de juny (o fins a completar les 2.000 participants) és obert el període d’inscripcions al web womenraceelcorteingles.cat o de manera presencial al Departament d’Esports d’El Corte Inglés de Sabadell, ubicat a la sisena planta. El preu de la inscripció és de 9€ presencial; i 9’40€ si es formalitza on-line. S’hi podran inscriure dones majors de 12 anys, en qualsevol de les categories existents: individual o per equips. Les tres primeres classificades de cadascuna de les categories existents obtindran un trofeu.
 
Oncolliga, més protagonista

Enguany, Oncolliga repeteix com a entitat beneficiària i cobra encara més protagonisme. L’organització de la cursa ha produït diversos vídeos que mourà per les seves xarxes socials per donar a conèixer, amb exemples pràctics, la tasca d’aquesta entitat i el dia a dia de voluntaris i usuaris. Aquests vídeos es potenciaran a través del hashtag #correcontraelcancer.
 
Oncolliga és una entitat sense ànim de lucre que ofereix atenció psicosocial a persones amb càncer i els seus familiars, al llarg de tot el procés de la malaltia, amb l’objectiu de millorar-ne el benestar i la qualitat de vida. El seu equip multidisciplinar, format per psicooncòlegs, treballadors socials i familiars, i un ampli grup de voluntaris, ofereix, de forma gratuïta, una atenció integral al malalt oncològic i a la seva família. Així, entre les moltes tasques que duu a terme Oncolliga es troben, per exemple, el suport social i psicològic, el servei d’atenció a domicili, préstec de material clínic, ajudes econòmiques, assessorament nutricional o d’estètica oncològica, orientació jurídicolaboral, tallers, conferències i un ampli programa de voluntariat.