L'Ajuntament de Sabadell referma el compromís de cedir un espai a El Tallaret

A finals d'abril l'entitat no va poder accedir a la nau de Cal Balsach pel canvi de panys "sense previ avís"

Redacció
12 de maig del 2017
Actualitzat el 18 de maig a les 10:59h
El passat 28 d'abril, El Tallaret de la Creu Alta denunciava que s'havien trobat canviats tots els panys de la nau del Cal Balsach "sense previ avís". Assegurava que l'Ajuntament sabia que algunes entitats tenen material guardat. Aquest fet ha indignat l'entitat i ha enrarit les negociacions que hi ha en marxa per a la cessió d'un espai. 

El consistori ha reiterat el seu compromís per "fer possible la cessió d'un local", tal com establia la moció aprovada el 2015 i "amb les màximes garanties jurídiques", lamentant la situació viscuda. En la mateixa línia s'ha expressat la Crida per Sabadell, una de les formacions que integren el govern municipal. En un comunicat, el partit ha compartit el malestar generat a l'entitat i ha precisat que el canvi de pany no ha estat "una ordre política sinó una sèrie de decisions i accions preses per personal tècnic".

La portaveu de la formació, Sandra Alcaide, ha recordat que estan "pagant un preu molt car", en referència a la investigació del seu regidor i tinent d'alcalde, Maties Serracant. "Farem tot el que estigui a les nostres mans per solucionar” la cessió d'un local i ha remarcat el seu suport a les decisions del col·lectiu, amb l'espera que “aquesta cursa d’obstacles acabi el més aviat possible”, ha finalitzat Alcaide.