Arriba la 13a Festa del Riu de Castellar del Vallès

El termini per inscriure’s al primer concurs de pastissos i coques dolces s’ha ampliat fins dijous 21 de maig

Redacció
19 de maig del 2015
Actualitzat a les 16:53h
L’Àrea d’Esplai de Les Arenes acollirà aquest dissabte, 23 de maig, una nova edició de la Festa del Riu, que tindrà lloc entre les 10:00 i les 13:00 hores i inclourà diferents propostes. Com és habitual, s’han organitzat dos tallers de manualitats, un en què es construiran vaixells amb taps de suro i un altre en què s’elaboraran punts de llibre. Els tallers tindran lloc entre les 10.30 hores i les 11.30 hores.

D’altra banda, d’11.00 hores a 12:00 hores els assistents a la festa podran gaudir de les actuacions de la colla infantil de Ball de Gitanes i dels Castellers de Castellar, que donaran pas a l’espectacle d’animació infantil De tots colors, a càrrec d’El Pot Petit, col·laboradors de la Festa dels Súpers 2014 del Club Super 3.

En aquest espectacle, en Pau i la Jana surten del Pot Petit per fer una gran, acompanyats del Pot Petit i tots els seus amics i amigues de dins el Pot: el cuc poruc, un esquimal que ensenyarà a saludar tal i com ho fan els esquimals, un cowboy que va amb cavall per tot el mon,… Cançons, històries i danses que faran passar una bona estona a petits i grans.

Primer concurs de pastissos i coques dolces

La principal novetat d’aquesta proposta anual serà el primer concurs de pastissos i coques dolces, una iniciativa oberta a tota la població que consisteix en l’elaboració de plats que s’hauran de portar, ja fets, entre les 10:00 hores i les 12:00 hores. El jurat del concurs deliberarà, a les 12:30 hores, quins seran els guanyadors en les dues categories previstes (infants i joves de fins a 15 anys, i adults -a partir de 16 anys-). El lliurament de premis i diplomes es farà a les 12.45 hores, i a les 13:00 hores s’encetarà un tast de tots els plats participants.

L’organització ha ampliat la data límit de les inscripcions al concurs fins al dijous, 21 de maig, a les 23.59 hores. Per poder-hi participar, les persones interessades només han d’emplenar el formulari que es pot trobar al web

La Festa del Riu (organitzada enguany per l’Ajuntament amb la col·laboració de Ball de Gitanes de Castellar, Castellers de Castellar, Forn de Pa Viñas, Manuel Serra SA, Sweet & Co i Sorea) pretén acostar el riu a la ciutadania i agrair a les escoles i entitats la seva col·laboració al Projecte Rius amb les inspeccions dels trams de riu que es porten a terme a la vila des de la primavera de 2002. Enguany han participat en les inspeccions de tardor i primavera prop de 300 persones.