L'Ajuntament de Sabadell acaba amb un conflictiu solar a la Plana del Pintor

El consistori ha netejat el solar on hi havia brutícia, deixalles i ruscs d'abelles | Els veïns van denunciar el cas en reiterades ocasions

Redacció
08 de maig del 2017
Actualitzat el 18 de maig a les 10:57h
Brossa acomulada a l'interior de l'immoble
Brossa acomulada a l'interior de l'immoble | Montserrat Herrero
Els veïns del carrer Vinhamala, a la Plana del Pintor, han guanyat una batalla que feia anys que durava. Concretament, des de feia deu anys han suportat tot tipus d’agressions per part d’insectes, rates i humitats procedents del número 61 del carrer a través de les parets i el subsòl. Van denunciar en reiterades ocasions que l'Ajuntament no havia mogut un dit, però ara s'hi ha entrat i s'ha sanejat de dalt a baix. 

Els veïns havien denunciat, tal i com va recollir NacióSabadell, la insalubritat del lloc, que s'havia convertit en un autèntic abocador. Es tracta d'una casa deshabitada i a mercè de la deixadesa, que ha arribat a plegat tot tipus de restes d'obra i deixalles diverses.
Ara, l'Ajuntament de Sabadell ha netejat l'edifici. Després de diversos procediments perquè els anteriors propietaris i l’actual, la Sareb, fessin la neteja, l’Ajuntament ha executat els treballs per acabar amb aquesta situació.

Concretament s'ha fet la neteja general de la finca i la retirada de les plaques de fibrociment trencades del pati interior. També s’ha fet una obertura a la part tapiada i s’ha instal·lat una porta metàl·lica amb pany i clau per accedir a la finca.

L’Ajuntament reclamarà el cost d’aquests treballs, que s'eleva als 4.992 euros, a la Societat de Gestió d'Actius Procedents de la Reestructuració Bancària, la Sareb.
 

Interior destartalat de l'immoble. Foto: Montserrat Herrero