El recapte de primavera es reparteix per tot Sabadell per facilitar les aportacions ciutadanes

Aquest divendres i dissabte hi haurà 34 punts de recollida per la ciutat

Redacció
04 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:42h

El Rebost Solidari de Sabadell organitza, aquest divendres i dissabte, el recapte de primavera amb l’objectiu de recollir aliments de llarga durada i productes bàsics de neteja per a famílies en situació de vulnerabilitat. Hi haurà 34 punts de recollida repartits per diferents establiments comercials, per tal de facilitar la participació ciutadana. 

Des de l'organització demanen productes com farina, sucre, gel de dutxa i sabó per rentar els plats a mà, així com d'altres de llarga durada. La iniciativa compta amb 230 voluntaris, a més de les entitats que integren el Rebost Solidari, també amb el suport d’altres de l’Escola Nostra Llar, Amigos Mira i l’Associació de Veïns del Centre-Rambla.

El regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez, ha assenyalat que “els efectes de la crisi continuen vigents" i així es demostra amb les "2.200 famílies" que segueixen necessitant el suport del Rebost. Això traduït en persones, són 7.500. Fernàndez ha destacat la importància de "mantenir aquesta xarxa protecció i garantia a les persones vulnerables".