NacióSabadell sorteja entrades per l'espectacle de circ «InTarsi»

Es podrà veure aquest diumenge al Centre Cultural Terrassa

Un moment de l'espectacle
Un moment de l'espectacle | Eia
Nació Sabadell
03 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:25h
NacióSabadell sorteja un pack de quatre entrades per veure aquest diumenge, 7 de maig, l'espectacle de circ InTarsi, que la Companyia Eia s'oferirà al Centre Cultural Terrassa.

L’espectacle està nominat en dues categories de Premis Max a les Arts Escèniques que organitza la SGAE. Concretament, opta als premis de Millor espectacle Revelació del 2016 i Millor Autoria Revelació per als artistes de la companyia.

Quatre acròbates, entre proesa i bogeria, ens porten a un univers habitat per fragments de vida. La solitud, el compartir, el conviure, són part del viatge evocat mitjançant la dansa, el teatre físic i, sobre tot, les arts del circ (Portés Acrobàtics, Banquina, Mini-tramp, Bàscula).

Contagiant-nos en tot moment amb un humor tendre, els quatre personatge investigues al voltant d’uns elements escenogràfics en continua metamorfosis.

Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper divendres, 5 de maig, a les 10:00 hores. 
- NacióSabadell farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.