El primer Rustic Market de Can Deu atreu milers de persones

El muntatge de tota la comitiva del mercat ambulant rústic es tornarà a instal·lar a Can Deu l'últim cap de setmana de maig

Les famílies han estat les protagonistes a la primera edició del Rustic Market
Les famílies han estat les protagonistes a la primera edició del Rustic Market | Rustic Market
Redacció
02 de maig del 2017
Tot i la inestabilitat meteorològica del passat cap de setmana, èxit de la primera edició del Rustic Market Can Deu. Així ho han conclòs els organitzadors de l'esdeveniment, Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i Cool Vans, després que més de 3.000 persones hagin passat per l'espai natural.

El mercat d'artesania i de productes fets mà; les food trucks, amb diversitat d'oferta gastronòmica; música en directe, amb diversos dj's i activitats reservades per als més menuts de la casa com els karts a pedals, els inflables i el tir amb arc. Tot i així, la cita més aclamada va ser la visita a la granja d'animals. Va aplegar petits i grans que van conèixer de prop els animals de la granja.
 

Famílies gaudint de la primera edició del Rustic Market, celebrat a Can Deu Foto: Rustic Market


La bona resposta de públic ha provocat que des de l'organització s'hagi decidit donar continuïtat a la iniciativa. El pròxim muntatge del Rustic Market serà l'últim cap de setmana de maig. La voluntat és que es consolidi com una nova proposta d'oci a Sabadell.