Can Deu serà un gran mercat ambulant rústic

A l'entorn de la Masia s'hi instal·laran botigues de pop-up, parades de roba i complements, entre d'altres

Cartell d'accés al bosc de Can Deu.
Cartell d'accés al bosc de Can Deu. | Albert Segura
Redacció
28 d'abril del 2017
Actualitzat el 02 de maig a les 9:36h
L'entorn de la Masia de Can Deu es convertirà aquest cap de setmana en un gran mercat ambulant rústic. A l'espai, propietat de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, s'organitzarà la primera edició del Rustic Market. 
 
Hi haurà el muntatge de diverses parades de roba i complements de joves dissenyadors, antiguitats, botigues de pop-up i productes de decoració i artesans, entre d'altres. Es complementarà amb l'instal·lació de diverses food trucks i productes naturals com la cervesa de La Brava, amb denominació d'origen de Girona, i els millors Dry-Gins de Gin Germà, productor local reconegut recentment al concurs internacional de Brusel·les i San Francisco com el millor Dry-Gin del món.

Com a banda sonora del certamen, hi haurà diversos discjòqueis del Vallès que se n'encarregaran: Atöm, Dj Kim, Victor DSaez, Dj Huete, Ivan Sonotone, M.I.M., Dj BigVic, Dj Lous i decksandrumsandrockandroll. A més, també hi ha un racó reservat per activitats infantils: una visita guiada a la Granja Escola Can Deu, inflables, un circuit de Karts a pedals i tir amb arc, entre d'altres.