NacióSabadell sorteja entrades per l'espectacle de circ «¿Y ahora qué?»

Es veurà divendres a La Vela de Sabadell

Imatge promocional de ¿Y ahora qué?
Imatge promocional de ¿Y ahora qué?
Nació Sabadell
25 d'abril del 2017
Actualitzat el 27 d'abril a la 13:56h
NacióSabadell sorteja quatre entrades dobles per veure aquest dijous, 28 d'abril, l'espectacle de circ aeri ¿Y ahora qué?, de la Puntocero Company, que s'oferirà divendres a La Vela.

L'espectacle presenta el llenguatge innovador del circ actual i diferents disciplines aèries i es qüestiona on encaixa l'energia femenina dins la societat contemporània. En aquest sentit, les artistes, María Mateo Pérez, Rebeca Pérez Jiménez, Laura Charlie i Zenaida Alcalde, han estat seleccionades no només pel seu gran nivell tècnic i professional, sinó també per la seva qualitat humana. Tot i que el tema que tracta és profund, s'explica d'una manera divertida i lleugera, amb molt d'humor surrealista, gran sensibilitat i imatges poètiques. El muntatge es troba en la última etapa del seu procés de creació que va iniciar-se l'octubre de 2016 i que des de llavors ha participat en diverses residències, entre elles a la Factoría de Arte y Polvo de Sevilla, al Teatre Circo Price i ara la Vela de l'Estruch.

Puntocero company és una companyia de teatre, circ i màgia formada a Gran Bretanya el 2007 pels madrilenys Zenaida Alcalde i Miguel Muñoz. Sorgeix de la inquietud d'utilitzar la tècnica circense per expressar diferents idees, a través de metàfores i del teatre físic. Muñoz ha treballat amb DV8 Physical Theatre a "Just for Show", al Festival de Otoño en Madrid, al Théâtre de la Ville a París, i en el teatre Nacional de Taipei. A més,  ha guanyat 5 premis, entre ells Premi Mundial de Màgia amb "Aigua". Zenaida ha treballat amb Company F.Z., guanyadors d'un Total Theatre Award, amb els espectacles "Loser" i "Spike Islands" i amb el Circ Aeri de Hèlsinki sota la direcció de Maksim Komaro. Puntocero ha fet dues produccions de llarg format: "Choices" i "Fragmentada" amb els que han actuat al Teatro Circo Price, girant per Espanya i el Regne Unit.

Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper divendres, 28 d'abril, a les 11:00 hores. 
- NacióSabadell farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.