El mentalista sabadellenc David Baró «endevina» a RAC1 el resultat del Madrid - Barça

També va preveure aspectes com la sang de Messi al camp o que l'astre argentí marcaria a l'últim moment | Ho ha fet en el programa de Toni Clapés, "Versió RAC1"

Redacció
24 d'abril del 2017
Actualitzat a les 18:55h
Toni Clapés ensenya el paper amb les anotacions
Toni Clapés ensenya el paper amb les anotacions | RAC1


El mentalista sabadellenc David Baró ha deixat tothom estorat en "endevinar" el resultat del Clàssic d'aquest diumenge i alguns dels aspectes clau del partit. Baró ho ha fet a través dels micròfons de RAC1, en el programa de Toni Clapés Versió RAC1.

Baró va escriure diverses anotacions, les va tancar en un sobre que va dignar Toni Clapés i que van penjar a l'estudi 1 de l'emissora. Des de llavors, s'ha pogut veure a temps real minut a minut, per comprovar que ningú el manipulava.

"Vaig dir que patiríem", ha avançat, en el moment en què Toni Clapés ha obert el sobre i ha llegit els paperets que hi havia a l'interior. Entre ells, el resultat, Madrid 2, Barça 3, i també que el Madrid marcaria primer. "Veig el Madrid amb un de menys", va escriure en un altre paper.

I el missatge que ha deixat estorat els membres de l'equip: "Veig la sang de Messi al Camp", i "Messi fa gol a l'últim moment". Baró ha estat acomiadat de l'estudi entre aplaudiments i ovacions.

Baró ha participat en diverses ocasions en el programa de l'emissora del Grup Godó. La seva aparició més sonada va ser l'any 2014, quan va endevinar el número de La Grossa de Cap d'Any, o quan va fer un número d'escapisme entre taurons a l'Aquàrium de Barcelona
 

Toni Clapés ensenya el paper amb les anotacions. Foto: RAC1