Segueix la cerca de l'home gran malalt d'Alzheimer perdut a Sabadell

Va desaparèixer el 2 d'abril i des de llavors no se'n sap res | S'han fet batudes a la zona de Sol i Padrís i a Sant Oleguer

L'home va desaparèixer el 2 d'abril
L'home va desaparèixer el 2 d'abril | Facebook
Redacció
21 d'abril del 2017
Una família de Sabadell busca en Bernabé Arilla Mur, un home gran que pateix Alzheimer i que va desaparèixer el passat 2 d'abril. Es demana l'ajuda ciutadana per localitzar-lo, a partir d'una fotografia que han difós a la xarxa.

L'home va sortir a passejar sol per la zona de Sol i Padrís, i des de llavors no se n'ha tingut notícies. En aquest sentit, demanen que qualsevol dada que aporti pistes sobre la seva localització es traslladi directament a la Policia Municipal o a través d'un enllaç a Facebook.

Un dispositiu l'ha intentat localitzar sense èxit per la zona de barrancs del riu Ripoll, però la cerca, en què hi va participar un helicòpter, no va donar resultats positius. Quan va desaparèixer, vestia un pantaló gris fosc, jersei verd fosc i una jaqueta fina.

Fonts dels Mossos d'Esquadra han confirmat a NacióSabadell que es manté el dispositiu de cerca, si bé no se'n té cap notícia al respecte.