Revólver, Fangoria i Hombres G, a la Festa Major de Rubí

Doctor Prats, La Señora Tomasa, Momo i Maria del Mar Bonet completen, de moment, el cartell de concerts de la festa, que se celebrarà entre el 28 de juny i el 2 de juliol

Hombres G seran uns dels caps de cartell de la Festa Major de Rubí.
Hombres G seran uns dels caps de cartell de la Festa Major de Rubí. | Flickr OliverAlex/Wikipedia
Redacció
15 d'abril del 2017
L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, i el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, han donat a conèixer aquest dimecres els noms dels artistes i grups de música que ja han confirmat la seva presència a la Festa Major d'aquest any, entre el 28 de juny i el 2 de juliol, tots ells sota el paraigua del Rubí Random Music Festival (RRandom). Entre els concerts programats destaquen els que oferiran els grups Revólver, Fangoria, Hombres G i la cantautora Maria del Mar Bonet, entre d'altres.

“L'anunci arriba més d'hora de l'habitual”, ha explicat l'alcaldessa, “però ho hem fet així perquè volíem evitar més especulacions, perquè ens fa il·lusió poder-ho presentar”. Martínez, però, també ha comentat: “Tenim sorpreses d'aquí a la Festa Major que encara no hem donat a conèixer”. En aquest sentit, la primera edil ha assegurat que “es presenta una primavera estiu interessant a nivell d'activitats culturals”. L'alcaldessa, a més, ha avançat que enguany es reeditarà el Holi festival, ja que l'any passat va ser tot un èxit.

El 29 de juny, els grups que actuaran seran Revólver, al Teatre Municipal La Sala, de pagament), i Doctor Prats i La Señora Tomasa a l'Escardívol, en un concert gratuït. El 30 de juny serà el torn de Fangoria, també a l'Escardívol, mentre que l'1 de juliol hi actuaran Hombres G i Momo, un dels millors grups europeus de tribut a Queen. El cartell, per ara, el tanca Maria del Mar Bonet en un concert de pagament a La Sala, el 2 de juliol.

El regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, ha comentat que “la tria és complicada, abarcar tots els públics... però pensem que hi torna a haver una Festa Major compensada, que pot arribar a tothom i que pot ser multitudinària”. Segons Rodríguez, "després de la Mercè, i no és perquè ho diguem nosaltres, la Festa Major de Rubí arriba a molta gent: hi ha gent de Barcelona, de Manresa o de Girona que venen a la Festa Major de la nostra ciutat".

A banda dels noms que s'han anunciat aquest dimecres, properament l'Ajuntament donarà a conèixer la resta d'actuacions musicals incloses a la Festa Major d'enguany, a mesura que es confirmin. És el cas, per exemple, del concert inaugural, que tindrà lloc el 28 de juny.