Una nit als museus

Gran afluència de públic a les propostes museístiques de la ciutat que han obert fins la mitjanit

Albert Segura
17 de maig del 2015
Actualitzat a la 1:14h
Accés al Museu del Gas durant la Nit dels Museus
Accés al Museu del Gas durant la Nit dels Museus | Norma Vidal

 

Una vegada més, els sabadellencs han respost a la convocatòria per conèixer el fons museístic de la ciutat, aquest cop un cop el sol ja havia caigut per l'horitzó. Després de tres exitoses edicions, aquest dissabte els Museus Municipals de Sabadell, l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, el Museu de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont i el Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa s'han sumat a la Nit dels Museus de Sabadell, amb una proposta dinàmica i lúdica i oberta a tota la ciutadania.

El centre ha bullit com en poques ocasions, perquè a banda de la proposta de museus oberts també s'hi celebra tot aquest cap de setmana la fira Medievàlia, centrant-se en els voltants del Mercat Central i els carrers d'en Font i Sant Quirze. Els museus han obert oferint les seves mostres permanents com temporals, amb activitats complementàries, com un fragment de l'obra El Món Màgic d'Oz al mirador del Museu del Gas, fins a la mostra de Lindi Hop i Charleston a l'Espai Cultura.
 
Gran part dels participants en la nit cultural, gratuïta per a tothom, han aprofitat que passaven per davant dels museus o perquè ja ho havien planificat. A l'espera de saber el volum total de visitants, l'èxit està assegurat només per l'anar i venir a les portes dels edificis.
 

Visitants de la mostra permanent del Museu del Gas. Foto: Norma Vidal