Arran treu pit i reivindica l'atac a la seu del PP de Sabadell

Denuncien que no són membres de la CUP qui ha actuat, tal i com apuntava el PP | A la paret hi ha la signatura de l'organització

Pintura a la façana de la seu del PP de Sabadell
Pintura a la façana de la seu del PP de Sabadell | PP Sabadell
Redacció
10 d'abril del 2017
Actualitzat a les 20:28h
Arran no es mossega la llengua, i lluny d'amagar l'autoria de l'atac amb pintura a la seu del PP de Sabadell, han sortit al pas per confirmar-ho. Ho fan després que la formació de dretes hagi apuntat que eren membres de la CUP, associant aquest partit, que governa a Sabadell a través de la coalició Crida per Sabadell, amb Arran.

"Nosaltres, Arran Sabadell, l’organització juvenil de l’Esquerra Independentista, reivindiquem l'acció contra la seu del Partit Popular de Sabadell. Ho deixem clar perquè sembla que els hi costa entendre que no som ni la CUP ni la seva joventut, encara que sí que compartim el mateix moviment polític", apunten en un comunicat que han penjat al seu lloc web.

En aquest sentit, asseguren que les seves accions estan encaminades a defensar el dret a decidir del poble català, i carreguen durament contra la formació: "Ens sembla paradoxal que un partit com el PP, símbol de la dreta més rància de l’Estat Espanyol, ens titlli a nosaltres d’antidemòcrates i de feixistes pel fet de reivindicar un dret bàsic en qualsevol democràcia: el dret a decidir, el dret de votar. Deixem clar que l’única escòria són els que impedeixen la llibertat del poble a escollir el seu futur", apunten

El col·lectiu també assegura que ells no són els autors de la crema de contenidors que està patint Sabadell en els darrers mesos, remetent-se a les acusacions que asseguren que han rebut per part de Gesa.