Entra en vigor el nou sistema tarifari del bus de Sabadell

També entren en funcionament el nou format de les targetes mensuals

Redacció
11 d'abril del 2017
Actualitzat el 14 d'abril a les 17:03h
Aquesta setmana han entrat en funcionament les noves targetes mensuals per anar amb autobús a Sabadell. Entre els canvis més significatius hi destaca que ara són magnètiques i s’han de validar a cada viatge a les màquines de l’interior dels vehicles. Continuen sent targetes personals i intransferibles i ara cal escriure-hi el DNI o número d’identificació del titular.

L'Ajuntament considera que així es facilita que l’usuari no hagi d’esperar a final de mes per gaudir d’un títol de transport bonificat, pot avançar la compra de targetes per a mesos posteriors i activar-les quan així ho desitgi.

Noves tarifes

A més, des de l’1 d’abril s’apliquen les tarifes del 2017 per al transport públic, que comporten una reducció de la targeta mensual i mensual jove i un lleuger increment del bitllet senzill i de la targeta de 10 viatges. Així, la T-Mes val 45 euros; la T-Mes Jove, 32,50 euros; el bitllet senzill, 1,50 euros, i la targeta de 10 viatges, 8,50 euros.

El preu del títols de Sabadell representa un estalvi respecte als de l’ATM del 30% en al bitllet senzill; del 14% per a la T-10 i per a l’abonament mensual T-Mes, i del 7% respecte a la T-Mes Jove. D’altra banda, des de dilluns 3 l’Oficina de la Mobilitat admet el pagament amb targetes de crèdit per fer més còmoda la compra de títols de transport.