El PSC de Sabadell presenta la seva renovació al nord de la ciutat

Uns 150 veïns es van concentrar a Ca n'Oriac

Acte del PSC a Ca n'Oriac
Acte del PSC a Ca n'Oriac | PSC
Redacció
10 d'abril del 2017
Actualitzat el 15 d'abril a les 22:47h
El centre cívic de Ca n'Oriac de Sabadell va acollir la setmana passada la presentació de la nova executiva del PSC Sabadell davant més de 150 veïns i veïnes del barri. El Primer Secretari, Pol Gibert, i el seu equip van explicar als assistents les seves prioritats, basades en escoltar els ciutadans i ciutadanes a peu de carrer i en el treball conjunt per millorar la vida dels ciutadans i ciutadanes de Sabadell, segons va assenyalar Gibert.

"El nostre eslògan és Serem protagonistes, i volem que vosaltres també ho sigueu", assenyala Gibert, que assegura que el repte del PSC a Sabadell és ser a peu de carrer i recollir les inquietuds dels ciutadans i ciutadanes per començar a construir una nova etapa amb la mirada posada al 2019 per oferir una alternativa "a l’actual desgovern".

El Primer Secretari va demanar que la nova etapa sigui un punt i apart, es a dir, agafar tot allò positiu que ha fet el PSC durant molts anys a la ciutat i aportar noves idees: "Volem ser útils com a partit polític i per això volem saber què es el que us preocupa a vosaltres, per això us animem a col·laborar i a que ens doneu suport en la nova etapa. Volem recuperar Sabadell per a tots i totes", va dir Gibert.