Una setmana sense notícies de l'home gran i malalt d'Alzheimer perdut a Sabadell

Diumenge passat el van veure per darrer cop | Mossos, Policia Municipal i Bombers l'han buscat en els darrers dies pel barranc de La Romànica

Tasques de recerca a La Romànica
Tasques de recerca a La Romànica | Juanma Peláez
Redacció
08 d'abril del 2017
Actualitzat a les 16:45h
Aquest diumenge es complirà una setmana de la desaparició de Bernabé Arilla Mur, un home gran, de 85 anys, veí de Sabadell i que pateix Alzheimer. Diumenge 2 d'abril es va perdre, i des de llavors la família no n'ha sabut res. Passat el temps necessari, es va oficialitzar la denúncia per desaparició, motiu pel qual s'ha posat en marxa un dispositiu especial per localitzar-lo. 

Aquesta mateixa setmana, els serveis d'emergències han organitzat un dispositiu per intentar trobar-lo per la zona de La Romànica, on hi ha un barranc que dona al riu Ripoll. En les tasques hi van participar els diferents cossos presents a la ciutat, així com un helicòpter que va donar suport aeri.

Tot i això, no se n'ha sabut res, motiu pel qual es demana que per poc que sigui, la mínima informació serà de molt valor per trobar una pista que permeti trobar algun indici que condueixi a ell. Per aquest motiu, es demana que es contacti directament amb qualsevol servei d'emergències.

La família va difondre el cas a través de les xarxes, on demanen màxima difusió per trobar-lo. L'home va desaparèixer diumenge a la zona de Sol i Padrís pels volts de les 13.00 hores de diumenge, i vestia un pantaló gris fosc, jersei verd fosc i una jaqueta fina.