Troben un home atrapat a dins d'un camió d'escombraries a Sabadell

L'home estava begut | Es desconeix com hi va arribar, però es creu que era dins d'un contenidor

La brossa on es trobava l'home
La brossa on es trobava l'home | Policia Municipal de Sabadell
Redacció
06 d'abril del 2017
Actualitzat a la 13:41h
Un home de 35 anys va ser trobat dimecres a la nit a l'interior de la caixa d'un camió d'escombraries a Sabadell. L'home estava begut, i es desconeix com hi va arribar.

L'avís es va rebre A les 22:54 hores, al carrer Duran i Sors amb el carrer del Sol, quan el responsable de Medi Ambient de l'Ajuntament va comunicar a la Policia Municipal que un home, de 35 anys, es trobava dins d’un camió d’escombraries. Una ciutadana que passava a prop del camió va escoltar com una persona estava donant cops i cridant des de l’interior de la caixa del camió.

Per poder treure l’home de l’interior del camió, de càrrega lateral i amb premsa, es va haver de buidar totes les escombraries de la caixa. La persona que va sortir del camió es trobava en estat etílic, no presentava lesions aparents, i es desconeix en quin moment va arribar a dins del camió. Tot apunta que estava a l’interior d’ un contenidor de brossa.

A les 00:31 hores es va reobrir el carrer al trànsit, després de que operaris netegessin tota la brutícia que hi havia al carrer.