Detinguts dos lladres a Sant Cugat després d'una persecució de pel·lícula

Els lladres, de Terrassa, havien sostret una furgoneta a Rubí i una motocicleta a Sant Cugat, i van saltar del primer vehicle en marxa quan es van veure arraconats per la policia

Redacció
05 d'abril del 2017
Els Mossos d'Esquadra van detenir, dimecres passat, dos homes de 20 i 21 anys de nacionalitat espanyola i veïns de Terrassa, com a presumptes autors de dos delictes de robatori i furt d'ús de vehicles, resistència, desobediència a agents de l'autoritat i conducció temerària.

Els fets van passar cap a quarts de set del vespre de dimecres, a Sant Cugat del Vallès, quan un testimoni va trucar els Mossos per avisar que havia vist tres homes robant una motocicleta i amagant-la a l'interior d'una furgoneta de la qual va donar el número de matrícula.

La policia va seguir les indicacions, i van localitzar ràpidament la furgoneta quan circulava pel carrer del Vallespir de Sant Cugat, amb tres persones a l'interior. Els agents van donar-li l'ordre que s'aturés, però els lladres no els van fer cas i van continuar la marxa. Finalment, els agents van tallar-li el pas i, aleshores, els tres homes van saltar de la furgoneta en marxa i van fugir a peu. La furgoneta va continuar circulant sense ningú que la conduís, i va acabar xocant amb un altre usuari de la via.

Un grup d'agents van atendre la conductora del cotxe que va rebre l'impacte, que no va resultar ferida. La resta de policies, després de demanar reforços, van continuar la recerca dels lladres, i finalment van poder detenir dos dels tres fugitius molt a prop del lloc de l'accident. El tercer continua en cerca i captura.

Els Mossos van comprovar que, tant la motocicleta com la furgoneta, havien estat robades. En el cas de la moto, el robatori s'havia produït a Sant Cugat, com havia explicat la persona que havia alertat la policia, mentre que la furgoneta s'havia sostret a Rubí pocs dies abans.
 
Els detinguts, amb diversos antecedents per delictes contra el patrimoni, van passar a disposició judicial el 31 de març. Ho van fer davant el jutjat en funcions de guàrdia de Rubí, que va decretar llibertat amb càrrecs per als dos homes.