Quines són les propostes pel cap de setmana?

Redacció
16 de maig del 2015
Actualitzat a les 17:50h
Jaume Pla, Mazoni, un dels artistes insígnia des dels inicis de Bankrobber
Jaume Pla, Mazoni, un dels artistes insígnia des dels inicis de Bankrobber | ACN
Arriba el cap de setmana amb espectacles de teatre, musicals i propostes infantils. Aquestes són algunes de les opcions que es poden veure a la ciutat de Sabadell.

DISSABTE
 
TATO CUENTA Y CANTA EN CLAVE DE SOL
 
Una proposta per als més petits al Librerío de la Plata. Es tracta d'un matí de música i contes per a nens i nenes de més de tres anys.

Librerío de la Plata. C/ Sant Jaume, 8. 12.00 hores.
 
 
EL CONTE DE HANSEL & GRETEL

La Joventut de la Faràndula ens porta el conte de Hansel i Gretel, un musical de gran format dirigit per Salvador Peig i Maria Pla amb música de Xasqui Ten i coreografies de Montse Argemí. S'inspira en el conegut conte popularitzat pels Germans Grimm i en l'obra que la Joventut de la Faràndula va estrenar a l'any 2001, La Caseta de Xocolata.

La Faràndula. C/ Alfons XIII, 33. 18.00 hores.
 

 
NIT DE HARDCORE I PUNK
La Llançadora vol recuperar un moviment musical que corria per la ciutat a principis dels anys 90, el hardcore. Un dels grups referència de la ciutat en aquells anys, els Xmilk, faran d'amfitrions a dos grans bandes més del moviment actual: Hurricäde (Girona) i The Wax (Navarcles).

Velòdrom. Carretera de Prats de Lluçanès, 2. 22.00 hores.
 

DIUMENGE
 
JAUME PLA AL CICLE DE CONCERTS CERCLES
 
Jaume Pla, veu de Mazoni, dóna el tret de sortida a la segona edició del cicle de concerts - conversa Cercles. Oferirà el resultat del procés creatiu que ha dut a terme al Centre d'Arts Santa Mònica, on ha composat set cançons en un mes. Convinarà les explicacions de per què va composar les cançons amb temes d’altres discos.
 
Alliance Française. C/ Sant Joan, 35. 19.00 hores.