El CN Sabadell imposa la lògica en el derbi vallesà contra el CN Terrassa

Les egarenques perden per 20 a 7

04 d'abril del 2017
El CN Terrassa va perdre contra l’Astralpool CN Sabadell (20-7) en partit corresponent a la setzena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Femenina de waterpolo. El derbi vallesà va respondre totalment a les previsions i el vigent campió de l’Eurolliga i de la Supercopa d’Europa va imposar la seva llei i va adjudicar-se la victòria amb contundència. Amb aquest resultat, el conjunt de Xavi Pérez es manté sisè amb 22 punts, a tres del cinquè, el CN Madrid Moscardó.

En el primer quart, les egarenques van contenir prou bé el potencial ofensiu de l’equip de Nani Guiu. L’estatunidenca Neushul va marcar l’1 a 0 al minut i mig de joc. Pilar Peña, en jugadora de més, i l’esquerra Judith Forca van situar el 3 a 0 amb què va finalitzar el primer quart.

La voracitat del Sabadell es va desfermar en el segon període, en el qual va exhibir els motius que l’han portat a classificar-se un cop més per a la Final Four de l’Eurolliga. En un tres i no res, va encadenar un parcial de 7 a 0 que va deixar el matx vist per sentència. Forca i Domènech, en dues ocasions, Neushul, Leitón i Cordobès en van ser les artífexs. Les de Xavi Pérez van aturar l’allau momentàniament gràcies a una diana de Cristina Cantero a cinquanta-tres segons del descans (10-1).

A la represa, el conjunt de Nani Guiu va continuar amb l’accelerador premut davant un CN Terrassa que va mostrar-se més efectiu en atac. Tabani va marcar l’onzè gol sabadellenc poc abans que Raquel Roldán batés Ester en aprofitar una situació en superioritat numèrica. Olga Descalzi va anotar les altres dues dianes egarenques del tercer període, que va finalitzar amb un concloent 17 a 4.

En l’últim quart, i atesa la diferència en el marcador, el matx es va equilibrar. Un parcial de 3 a 3 va tancar un partit que les locals van dominar tal com es preveia. Noelia Mora, per partida doble, i Andrea Palomares van contrarestar les dianes sabadellenques, obra de Neushul, Leitón i Peña.

Visita del CW Dos Hermanas Emasesa

El CN Terrassa rebrà la visita del CW Dos Hermanas Emasesa en partit corresponent a la 17a i penúltima jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Femenina. El matx es disputarà el proper dissabte 8 d’abril a les 16.30h.