El Pacte Nacional pel Referèndum es presenta a Sabadell

Serà aquest dimarts a Cal Balsach

Redacció
03 d'abril del 2017
Cal Balsach acollirà aquest dimarts (20.00 hores) la presentació del Pacte Nacional pel Referèndum (PNR). Es tracta d'una exposició pública que anirà a càrrec de Joan Ignasi Elena, coordinador del Comitè executiu del PNR, que consistirà en una taula rodona amb representants de quatre entitats de la ciutat.

Aquesta presentació ha estat impulsada pel Pacte pel dret a decidir a Sabadell, que compta amb més de 130 entitats de la ciutat adscrites.

El Pacte Nacional pel Referèndum

A proposta del Parlament de Catalunya, i amb l’impuls del Govern de Catalunya, el dia 23 de desembre de 2016 es constituí el Pacte Nacional pel Referèndum, que aplega milers d’entitats socials, culturals i polítiques d'arreu del territori català, amb el propòsit d’impulsar un pacte entre els governs de l’Estat i de la Generalitat que permeti la celebració d’un referèndum eficaç i vinculant, perquè la ciutadania catalana pugui votar sobre el seu futur polític com a nació.

El Comitè Executiu del Pacte rebé l’encàrrec d’elaborar un Manifest que recollís aquesta aspiració transversal. El dia 1 de febrer, el Plenari del Pacte aprovava el text proposat pel Comitè. Cal, ara, difondre el Manifest (aquí en teniu el text) i aconseguir el màxim possible d’adhesions individuals i col·lectives.