Quim Carné ratifica el seu suport al projecte de Carles Rossinyol

El regidor de Cultura del govern del PSC, un exmilitant d’ERC i un altre de Solidaritat es sumen a la proposta de CiU | Formen part d’un llistat de més de 1.000 representants del teixit sabadellenc

Albert Segura
15 de maig del 2015
Actualitzat a les 22:16h
Quim carné abraçat a Carles Rossinyol i saludant Artur Mas
Quim carné abraçat a Carles Rossinyol i saludant Artur Mas | Albert Segura

Carles Rossinyol i Quim Carné en la presentació d'aquest migdia. Foto: Albert Segura


El regidor de Cultura del govern socialista de Sabadell, Quim Carné, ha ratificat avui públicament el seu suport a la candidatura convergent de Carles Rossinyol. Carné, que és independent, ja es va alinear dimecres amb Convergència i Unió en assistir en l’acte central de campanya a la ciutat, en què també hi va participar el president de la Generalitat, Artur Mas.
 
Carné ha participat aquest migdia en l’acte de suport a Carles Rossinyol, en què el candidat nacionalista ha fet públics els nom de més de mil sabadellencs que han decidit donar-li suport. Regidor a l’Ajuntament des de l’any 2011, va iniciar-se de la mà de Manuel Bustos amb la cartera de Drets Civils, però actualment ostenta la de cultura.

Quim carné abraçat a Carles Rossinyol i saludant Artur Mas. Foto: Albert Segura


“En els propers quatre anys hi ha d’haver un govern a Sabadell que no estigui vetat, i a segons qui li vetaran aquesta governabilitat, serà impossible, i necessitem un govern que tiri la ciutat endavant”, ha explicat Carné. La decisiu la va prendre després d’analitzar la situació que creua la ciutat amb en Carles Rossinyol, i de veure punts idèntics en aspectes com el que ell va arrencat fa quatre anys, Drets Civils.
 
“Sé que no m’aportarà res a mi personalment, però si a la ciutat li va bé crec que un s’ha de saber mullar, jo sempre he dit la meva i m’he mogut per qui m’ha fer confiança”, ha afegit. En aquesta línia, assegura que va traslladar la decisió a l’alcalde, Joan Carles Sánchez (PSC), amb qui hi té una estreta relació, abans de fer-la oficial: “He sigut lleial al meu alcalde fins l’últim moment”, conclou.
 
Els mil sabadellencs de Carles Rossinyol
 
Carné ha estat el plat fort de la presentació dels suports que Rossinyol ha rebut de la ciutat i que s’ha fet al Racó del Campanar. “Em plantejo governar la ciutat per a tothom, i això significa que tothom et doni suport, persones de diferent ideologia”, ha explicat l’alcaldable convergent, que ha destacat que la clau és que la gent entén que el seu és el “projecte del veritable canvi a la ciutat”.
 
Entre els noms que figuren al llistat hi ha el del president de l’Associació de Veïns dels Merinals, Salvador Tamborero, el president del Club Deportivo Llano, Antonio González, o el director de l’Escola Industrial de Sabadell, Joaquim Millan. També s'hi trobem empresaris, l'exmilitant d'ERC, Joan Masferrer, o l'exmilitant de Solidaritat Àlex Fenoll, que es va fer famós per denegar-li una encaixada de mans al llavors príncep Felip en l’edició del Mobile World Congress de l’any passat.
 
La llista la segueixen altres representants de la societat sabadellencs com el periodista Miquel Calçada, que dimecres va ser l’introductor de l’acte central de campanya de CiU a la capital vallesana.
 

Una part dels signants que donen suport a Carles Rossinyol. Foto: Albert Segura