NacióSabadell sorteja entrades per l'espectacle «Pulso» d'Atempo Circ

Es podrà veure aquest divendres a La Vela de Sabadell

Un moment de l'espectacle
Un moment de l'espectacle | Atempo Circ
Nació Sabadell
30 de març del 2017
Actualitzat el 31 de març a les 10:23h
NacióSabadell sorteja quatre entrades dobles per veure aquest divendres, 31 de març, a les 21:00 hores, l'espectacle que oferira Atempo Circ. Es tracta de Pulso, un espectacle multidisciplinari que sorgeix a partir de l'encreuament del circ, el teatre, el cabaret i la dansa, amb referents cinematogràfics propers als universos creatius de directors com David Lynch o Quentin Tarantino. 

La poderosa confluència d'imatge, poesia, violència, bellesa i humor, així com l'aguda i irònica visió del món que les obres d'aquests directors transparenten, animen aquesta realització artística en l'espectacle que Atempo Circ proposa. Pulso desenvolupa sobre l'escena un particular espai de tensions i atmosferes carregades d'ironia, poesia, moviment i bellesa plàstica, presentant un repertori de personatges que sorgeixen a partir de la desconstrucció imatges, accions i situacions associades a conceptes i arquetips de poder i gènere, en un joc de rols circenses, teatrals i coreogràfics en constant canvi.

Atempo Circ -PULSO- Rehearsal Teaser Dec'16 from Atempo Circ on Vimeo.



Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper divendres, 31 de març, a les 12:00 hores. 
- NacióSabadell farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.