VÍDEO Un ramat de senglars es passeja pel centre de Sabadell

Els animals van ser vistos fins en tres punts de la ciutat | La Policia Municipal els va acompanyar fins els horts de Torre-romeu

El grup de porcs senglars al centre de Sabadell
El grup de porcs senglars al centre de Sabadell | NacióSabadell
Redacció
29 de març del 2017
Actualitzat a les 12:08h

Els porcs senglars estan perdent cada cop més la por als humans, i prova d'això és que és habitual que sovint se'ls vegi per zones poblades. El darrer exemple el trobem a Sabadell, on aquesta matinada s'han vist aquests animals al mateix centre de la ciutat.

Segons ha pogut saber NacióSabadell, els animals van ser vistos en tres punts diferents de la capital vallesana. Al punt de la mitjanit, un avís alertava que hi havia els animals a l'avinguda Ègara, però ells mateixos van tornar al parc.

Poc després, un nou avís, aquest a les 2.00 hores, apuntava que un nou grup de senglars es trobava a la zona de les Cases del Garcia, a Sol i Padrís, però en arribar-hi, la Policia Municipal no troba els animals. Més tard, a les 3.30 hores, es localitza de nou el grup, format per quatre animals, al centre de Sabadell, concretament al carrer Turull.

La Policia els va acompanyar pel carrer Tres Creus i creuant la Gran Via fins els horts de Torre-romeu, on van campar sols.

En les darreres setmanes s'han fet diverses observacions de senglars a Sabadell, la darrera aquest mateix mes de març, quan van ser localitzats al barri de Sant Oleguer. Al 2015 aquests animals també van ser protagonistes, quan un grup de persones que passejava pel riu Ripoll es va veure sorpresa per un grup de senglars que creuaven davant seu.