Barberà del Vallès realitza diferents actuacions a places de la ciutat

Redacció
15 de maig del 2015
Actualitzat a les 14:15h
Imatge d'una de les actuacions que es duen a terme.
Imatge d'una de les actuacions que es duen a terme. | Ajuntament de Barberà

Imatge d'una de les actuacions que es duen a terme. Foto: Ajuntament de Barberà


La regidoria de Via Pública de l'Ajuntament de Barberà del Vallès està realitzant diferents actuacions a les places del municipi. Aquest és el cas de la plaça de la Sardana, al barri del Casc Antic, on els més petits ja poden gaudir d'una zona renovada de jocs. En aquesta plaça s'ha millorat l'espai infantil amb la col·locació de paviment de cautxú, nous jocs infantils, instal·lació de tanques de protecció de parterres, entre d'altres. També s'ha realitzat la plantació de nous arbustos. L'arranjament de la plaça ha comptat amb una inversió de 40.948,84 euros.

El parc infantil situat a la plaça de la Vila també està en procés d'arranjament. Les accions, que s'estan realitzant en aquests moments, són la retirada d'antics jocs infantils i dels bancs, l'estesa de paviment de formigó i formació d'escocells i l'instal·lació de paviment de cautxú, col·locació de nous jocs infantils i bancs i plantació d'arbrat, entre d'altres. Aquest arranjament té un cost previst de 91.515,94 euros i els nens i les nenes podran gaudir d'ell en poques setmanes.

Cal destacar que la remodelació de l'àrea de jocs de la plaça de la Vila ha comptat amb les propostes i opinions que el Consell Municipal d'Infants va treballar als darrers mesos a les diferents reunions mantingudes des de la seva creació.