Derrota a domicili de les Partisanes (46-5)

Un moment del partit
Un moment del partit | SRC
Oriol Ferran
26 de març del 2017
Aquest passat cap de setmana les Partisanes, conjunt fruit de la unió dels equips femenins de Sabadell i Santa Coloma de Gramenet, van encaixar la seva tercera derrota consecutiva al camp del CEU (Club Esportiu Universitari) de Barcelona. Després d’aquest partit contra un dels equips candidats a emportar-se la lliga, a les Partisanes només els hi queda un partit per acabar aquest primer any de competició.

Les Partisanes, que es presentaven al partit molt justes d’efectives, sabien que seria un partit molt complicat. Tot i així van sortir amb moltes ganes de lluitar el partit i posar les coses difícils a les rivals. D’aquesta manera, durant els primers instants de l’enfrontament, els dos conjunts van intentar imposar el seu joc i cometre els mínims errors possibles. Van ser les barcelonines però, que en només cinc minuts van poder assajar fins a tres vegades aprofitant l’experiència i van posar un avantatge al marcador que les Partisanes no van poder remuntar. Abans d’arribar al descans, les locals van assajar un altre cop i amb el xut addicional transformat deixaven un clar 26-0 al descans.

A la segona part, les Partisanes no van poder fer res per frenar els atacs de les noies del CEU, que necessitaven guanyar per la màxima diferència possible, ja que la diferència de punts podria ser clau per decidir la classificació final de la competició. D’aquesta manera, i amb les locals bolcades a l’atac, van aconseguir quatre marques durant els primers vint-i-cinc minuts de la segona part ampliant la distància a 46-0. A partir d’aquell moment però, les Partisanes no van concedir metres a les seves rivals i van intentar aconseguir no deixar el seu marcador a zero. Quan només faltaven deu minuts per acabar el partit, Roser Martínez aconseguia la primera i única marca de les Partisanes i d’aquesta manera maquillar el resultat. Al final, 46-5 al marcador en un partit molt desigual però que serveix a les Partisanes per agafar experiència i sumar minuts.

Un dels entrenadors de les Partisanes, Ruben Montes, acceptava que el partit estava desigualat des del xiulet inicial, ja que arribaven “sense recuperar jugadores de les lesions” i que a sobre s’enfrontaven a un dels millors equips de la categoria. Ruben Montes es mostrava optimista de cara el pròxim partit i assegurava que “encara podem donar joc a la lliga”.
Les Partisanes finalitzaran la competició el pròxim diumenge dia 2 d’abril contra les líders de la lliga, l’Hospitalet RC. Per les noies de Míriam de la Rubia i Ruben Montes, el partit contra les del Baix Llobregat és totalment intranscendent pel que fa a la classificació, ja que passi el que passi durant la jornada, es mantindran a la setena posició de la lliga. Així doncs, el partit contra l’Hospitalet servirà per donar per finalitzada aquesta primera temporada de les Partisanes en competició oficial. El partit es disputarà a Santa Coloma de Gramenet amb l’horari encara per confirmar.