CCOO es queixa dels «acomiadaments indiscriminats i injusts» de BBVA

Aquest dijous hi haurà una concentració de rebuig davant de la direcció territorial de l'entitat a Terrassa

Redacció
22 de març del 2017
CCOO convoca mobilitzacions contra els "acomiadaments indiscriminats i injusts" que està executant la direcció del BBVA. Per això, aquest dijous a les 10 del matí el sindicat té previst concentrar-se al davant de la direcció territorial de Terrassa, a la seu del BBVA de la rambla d'Ègara, 350.
 
"El canvi de la política de relacions laborals al BBVA en el darrer any, que aposta per la confrontació en lloc del diàleg i la negociació, ha portat a que la totalitat dels sindicats presents a l'entitat bancària convoqui concentracions en les set direccions territorials arreu de l'Estat", expliquen des del sindicat.
 
CCOO denuncia que la direcció del BBVA està intensificant un degoteig d'acomiadaments, tant en la xarxa comercial com a altres àrees sota l'eufemisme de "baixa dedicació". Segons CCOO, des del juny passat s'han produït més de 75 acomiadaments "indiscriminats i injusts" que afecten majoritàriament dones, i tant joves com treballadores i treballadors amb antiguitat suficient com per haver demostrat la seva vàlua. CCOO denuncia que aquesta política de l'entitat contra la plantilla està provocant estrès, incertesa i inseguretat davant la feina que es realitza i el lloc de treball.
 
Demà dijous, 23 de març, CCOO junt a la totalitat de la representació sindical a BBVA han convocat concentracions davant direccions territorials de l'entitat, de 10:00h a 11:00h, a Madrid, Bilbao, València, A Coruña, Sevilla, Las Palmas i a Catalunya, que es realitzarà a Terrassa.