Dos cotxes amb matrícules idèntiques, aparcats en ple carrer a Sabadell

Es tracta de dos vehicles de gamma molt alta comissats pels Mossos d'Esquadra

Redacció
22 de març del 2017
Actualitzat el 23 de març a les 14:00h
Els dos cotxes bessons, en ple carrer
Els dos cotxes bessons, en ple carrer | Juanma Peláez
La gent mira dos cops, i sempre s'endú una bona sorpresa, quan veuen els dos cotxes de gamma molt alta que hi ha aparcats al descampat de la carretera de Castellar a Sabadell, just a tocar de la comissaria dels Mossos d'Esquadra. Es tracta de dos vehicles comissats que formen part d'una investigació judicial, i que a banda de ser de la mateixa marca i model, tenen també la mateixa matrícula.

Es tracta de dos cotxes Mercedes CLS 320, tots dos amb matrícula 3570DSK. L'any de matriculació correspondria l'any 2005, però tenint en compte que les matrícules són falses, l'any també ho podria ser.

Segons han informat fonts dels Mossos d'Esquadra a NacióSabadell, es tracta de dos vehicles que van ser comissats en el marc d'una operació policial, i que ara es formen part de la investigació judicial. Tot i això, no han detallat per quin motiu es troben estacionats al carrer, i no en un garatge privats del cos.

Amb tot, els dos cotxes són perfectament visitables a peu de carrer per als més curiosos, que s'han fet ja més d'una foto al costat de les dues matrícules bessones.
 

Els dos cotxes bessons, en ple carrer. Foto: Juanma Peláez
 

Estan aparcats en un aparcament de terra. Foto: Juanma Peláez
 

Els cotxes són de gamma alta. Foto: Juanma Peláez