Un incendi crema un pis ocupat a Cerdanyola

A l'interior no s'hi va localitzar ningú | Les condicions eren d'insalubritat

Desplegament d'efectius a la zona
Desplegament d'efectius a la zona | Jordi Segura
Redacció
21 de març del 2017
Actualitzat a les 15:37h
Un incendi ha cremat aquest dilluns un pis ocupat a la frontera de Cerdanyola del Vallès amb Ripollet. En accedir a l'interior, no es va localitzar cap dels ocupants, i es va constatar l'estat d'insalubritat de l'espai.

L'avís es va rebre a les 18.35 hores, en què s'alertava d'un incendi en el carrer de Tiana. La Policia Local va poder comprovar que sortia fum de la primera planta de l’edifici, procedint a acordonar la zona i sol·licitar la col·laboració dels Bombers de la Generalitat.

En arribar al lloc van accedir pel balcó i van extingir el foc, que es va originar per les restes de cigarretes en un taulell de fusta. Els Bombers van informar que no hi havia hagut afectacions a l’estructura de l’edifici i que un cop inspeccionat, no havien trobat ningú al seu interior. De la mateixa manera, havien detectat que l’edifici es troba en un estat de total insalubritat.

Al lloc va comparèixer una persona que es va identificar com a treballador de l'empresa Solvia, propietària de l’edifici, que va manifestar que posaria els fets en coneixement dels seus superiors per posar-hi solució.