Denuncien una agressió sexual en ple carrer a Les Fonts

Una jove afirma que un desconegut li va agafar el cul aquest dilluns a la nit

Redacció
14 de març del 2017
El carrer de Les Fonts on va passar l'agressió aquest dilluns a la nit
El carrer de Les Fonts on va passar l'agressió aquest dilluns a la nit | Google Street View
Una noia de Les Fonts va ser víctima, aquest dilluns a la nit, d'una agressió sexual en ple carrer d'aquest nucli a cavall entre Terrassa i Sant Quirze del Vallès, segons ha explicat ella mateixa a les xarxes socials.

Segons explica en un seguit d'imatges penjades a Facebook, la jove va arribar de Barcelona sobre un quart d'onze de la nit, i quan anava pel carrer de Baix Riera, dins del terme municipal de Sant Quirze, "on hi ha la farmàcia", un "desconegut d'entre 30 i 40 anys" li va agafar el cul. "No m'ha fregat ni m'ha tocat sense voler, m'ha agafat amb la mà oberta i l'ha apretat", explica. "Poc després d'una hora encara notava la seva mà i la mala sensació", afegeix.

La noia diu que l'home li va demanar perdó, fluixet, i va marxar corrent. Ella va reaccionar seguint-lo caminant i cridant-li que era un "porc", però poc després va començar a perseguir-lo corrent. Ho va fer perquè va reflexionar que ella seria la víctima, i que l'agressor podria repetir els fets perquè no haurien tingut cap conseqüència.

El presumpte agressor, però, va marxar per la pujada que desemboca en la plaça Nova de Les Fonts, i la víctima va deixar de seguir-lo perquè hi havia poca llum, tot i seguir escridassant-lo. L'home es va girar i va contestar-li alguna cosa en un to despectiu que la noia no va acabar d'entendre.

Segons la noia, el suposat agressor portava uns pantalons foscos amb dues franges reflectants a la part de baix, i una jaqueta fosca, de cabells curts, alt i de complexió mitjana. Malgrat tot, no li va poder veure la cara.

La noia ha explicat que aquest mateix dimarts posaria una denúncia, i que, en un intent de fer-ne públic escarni, ho ha explicat a les xarxes socials per conscienciar que "a Les Fonts hi ha una persona que va assetjant les noies de nit", tot esperant que algú reconegui la persona que li ha fet mal i que arribi als seus familiars i amics perquè sàpiguen "el tipus de persona amb la què tracten". "Jo al carrer no vull ser valenta, vull ser lliure", sentencia la jove.