La Mostra de Cinema BRAM! Castellar tanca amb 2.500 espectadors

La pel·lícula "Jo", Daniel Blake, de Ken Loach, s'ha endut el Premi Especial del Públic i el Premi del Jurat Jove

Redacció
14 de març del 2017
Un total de 2.480 espectadors han assistit en els últims dies a les 16 activitats incloses en el programa de la Mostra de Cinema de Castellar. La novena edició del BRAM!, que ha tingut lloc entre el 3 i el 12 de març, s'ha tancat amb les valoracions més altes de la seva història, on set pel·lícules projectades aquest any figuren dins el rànquing de les 15 pel·lícules més ben puntuades des l'any 2009.
 
La pel·lícula Jo, Daniel Blake, de Ken Loach, s'ha endut el Premi Especial del Públic i el Premi del Jurat Jove, i és la tercera vegada que el públic premia el director britànic amb el guardó instaurat per l'organització a partir de les votacions que fan els propis espectadors. El premi, totalment simbòlic, consisteix en un sac d'un quilo de mongetes, producte típic de Castellar del Vallès, que compta amb denominació d'origen pròpia.
 
La cinta de Loach, triomfadora en l'última edició Festival de Cannes, es va imposar amb una puntuació mitjana de 8,85, dues dècimes per sobre de El ciutadà il·lustre (que va obtenir 8,62 punts).