LaSala estrena un conte d'Els Tres Porquets contra les pors infantils

Es tracta de "Els tres porquets es caguen de por", un clàssic passat pel sedàs dels sabadellencs Samfaina de Colors

Imatge de l'espectacle Els Tres Porquets es Caguen de Por
Imatge de l'espectacle Els Tres Porquets es Caguen de Por | LaSala
Redacció
12 de març del 2017
Actualitzat a les 11:32h
LaSala Miguel Hernández estrena aquest diumenge una peculiar revisió de el conte de Els Tres Porquets. Es tracta de l'espectacle Els Tres Porquets es Caguen de Por, de la companyia sabadellenca Samfaina de colors. El muntatge parteix just quan s'acaba la història tradicional i el lloc surt corrent amb la cua entre les cames. Què passa després? Els tres porquets tenen por i el llop ho sap. Podran véncer la por?, aquestes són algunes de les preguntes que es desvetllen en aquesta original representació. 

Samfaina de Colors hi posa els seus ingredients habituals, com la música tradicional i la música que han construït per a cada situació de la història, amb elements escènics que ajuden a veure-la i una delicada posada en escena que la rodeja.

Els sabadellencs Xavi Múrcia i Mirna Vilasís han donat un pas més als seus recitals de cançons i amb aquesta cua del títol "es caguen de por" ja posen les seves cartes damunt la taula. En aquest muntatge posen en valor la relació entre els germans i cada un d'ells afronta pors diferents.

Samfaina de colors és una formació sabadellenca. Des de la seva estrena el novembre de 2015, ja han vist aquest muntatge 39.000 espectadors.